У Львівській області проводяться позапланові перевірки культурно-розважальних закладів

У Львівській області проводяться позапланові перевірки культурно-розважальних закладів

27.02.13 10:10 0 1091
Останнім часом збільшилась кількість пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей у різних країнах світу, в тому числі і в Україні. Як свідчать факти, займання у культурно-видовищних закладах, особливо – у розважальних нічних центрах, призводили до загибелі та травмування великої кількості людей.

З метою попередження виникнення подібних пожеж та загибелі на них людей, у Львівській області проводяться позапланові організаційно-практичні перевірки, спрямовані на покращення стану пожежної і техногенної безпеки у культурно-розважальних закладах: ресторанах, нічних клубах тощо.

Зокрема, 26 лютого відбулась позапланова перевірка одного із популярних нічних розважальних закладів Львова. Особлива увага під час даної перевірки приділялась стану електрогосподарства, шляхам евакуації, забезпеченості первинними засобами пожежогасіння, наявності зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання, автоматичних систем пожежного захисту, вогнезахисної обробки будівельних конструкцій.

Крім того, з керівниками, адміністраторами та обслуговуючим персоналом об’єкту проведено протипожежний інструктаж, під час якого особлива увага приділялась порядку застосування первинних засобів пожежогасіння. Також рятувальники разом із обслуговуючим персоналом відпрацювали практичні дії під час евакуації людей у випадку пожежі.

Перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей на території Львівської області триватимуть. Головне управління ДСНС у Львівській області звертається до власників об’єктів з проханням дотримуватись всіх вимог безпеки та уважно ставитися до протипожежного захисту власного майна. Пам’ятайте, що байдуже ставлення до виконання протипожежних заходів може призвести до загибелі і травмування людей!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Занедбані кіоски у ...
Наступна новина: У Чернігові пройшов ...

КОМЕНТАРІ