На Львівщині оголошено конкурс на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності

На Львівщині оголошено конкурс на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності

27.02.13 11:55 0 1114
Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує з 1 березня до 1 травня 2013 року прийом публічних творів на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності.

Приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за пів року до їх висунення.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26,11,2003 №1832 «Про премію  імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності» Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня – у розмірі двох тисяч гривень кожна за рахунок коштів, передбачених на цю мету в державному бюджеті, і розподіляється Державним комітетом телебачення і радіомовлення України в таких номінаціях:

•    за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації;

•    за кращий твір у телевізійній сфері;

•    за кращий твір у радіомовній сфері;

•    за кращу інформаційну роботу в інформаційній сфері.

Положення про премію імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо України (http://comin.kmu.gov.ua) у розділі «Виставки, конкурси, премії, фестивалі», підрозділі «Премії».

Звернемо увагу, що відповідно до п.4 Положення про премію імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття Премії з двома і більше творами.

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «на здобуття Премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності»).

Телефон для довідок: (044) 278-86-96.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Житомирський район: через ...

КОМЕНТАРІ