Весною на Львівщині проведуть толоки із очистки та комплексного відновлення роботи водовідводів

Весною на Львівщині проведуть толоки із очистки та комплексного відновлення роботи водовідводів

27.02.13 13:57 0 1109
Весною на Львівщині буде проведено толоку з відновлення функціонування водовідводів на території усієї області – як на території сіл, селищ та міст, так і на автошляхах поза межами населених пунктів.

Про це під час наради щодо стану автомобільних доріг Львівської області повідомив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк.

Голова Львівської облдержадміністрації наголосив, що для проведення толоки через усі можливі механізми потрібно залучити максимальну кількість населення Львівщини.

Зокрема, Михайло Костюк доручив заступнику голови – керівнику апарату Львівської ОДА Івану Грунику підготувати листи персонально на кожного сільського голову області із роз’ясненнями щодо необхідності відновлення роботи водовідводів та із проханням долучити місцеві громади до цієї роботи.

Керівник області  наголосив, що під керівництвом голів районних державних адміністрацій  у районах потрібно провести увесь комплекс підготовчих до толоки робіт, зокрема обстежити земельні ділянки, автошляхи, розробити плани проведення толоки і власне приступити до її проведення.

«Ми повинні мобілізуватись над розчисткою та відновленням роботи водовідводів на території усієї області. Переконаний, що провести таку толоку Львівщині повністю під силу і ми просто зобов’язані це зробити, адже, на жаль, при проведенні ремонтів та реконструкції доріг усі чомусь забули за водовідводи, відсутність яких руйнує дорожнє покриття», – наголосив Михайло Костюк.

Додамо, що під час наради комплексно розглянуто інформацію щодо стану автомобільних доріг Львівської області, зокрема заслухано думку як дорожників, так і науковців.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ