На Львівщині у Червонограді затримали квартирних злодіїв

На Львівщині у Червонограді затримали квартирних злодіїв

27.02.13 15:42 0 1180
Нещодавно працівники сектору карного розшуку Червоноградського МВ затримали двох зловмисників, які з грудня 2012 року вчиняли крадіжки.

Обидвоє затриманих раніше притягались до кримінальної відповідальності. Одного з них 29-річного мешканця Червонограда, затримали за місцем проживання, іншого 25-річного мешканця Львова - під час крадіжки речей на території Червоноградського міського ринку.

Один із зловмисників, 25 січня, проник у підсобне приміщення кабінету фізики однієї із Червоноградських шкіл, звідки викрав два мобільні телефони та гроші.

Через декілька днів злодії проникли у торговий павільйон приватного підприємця у Червонограді, звідки викрали гроші та два ноутбуки. А на початку лютого зловмисники вирішили «почистити» квартиру місцевого мешканця, і завдали матеріальної шкоди на 10 тисяч гривень.

Злочинці проникали у приміщення шляхом пошкодження замків дверей,також через вікна та відчинені двері. Загалом чоловіки скоїли 15 крадіжок. Обкрадали квартири, торгівельні павільйони і державні заклади.

Зараз зловмисники арештовані. Відносно них відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині у ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ