У Чернігові пройшов Чемпіонат України зі спортивного орієнтування на лижах

У Чернігові пройшов Чемпіонат України зі спортивного орієнтування на лижах

27.02.13 10:17 0 1254
З 22 по 24 лютого в Чернігові проходив командний Чемпіонат України та Чемпіонат України серед юніорів і юнаків зі спортивного орієнтування на лижах.

На цих змаганнях Чернігівщину представляли вихованці ДЮСШ м. Батурина та Чернігівського міського Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю.

У командному заліку Чернігівська область за результатами трьох днів змагань була шостою з 17 команд, які представляли десять регіонів України та м. Київ. А переможцями стали команди м. Києва, Вінницької та Харківської областей.

В особистих змаганнях наші орієнтувальники виступили набагато краще. Так в скіоатлоні по своїх вікових групах Василь Сидоренко, Марина Зубок і Анастасія Сидоренко були першими, Володимир Шарий – другим, а Руслан Балджієв – третім.

Вдало виступила Чернігівська команда і в естафетах. Світлана Сушко і Ярина Ладись зайняли друге місце серед дівчат 14 років, третє місце серед дівчат 20 років зайняли Анастасія Вільневецька і Марина Петровська. Третіми також у своїх вікових групах були Василь Сидоренко, Олександр Гайдай, Микола Аксюта і Руслан Балджієв.

Всі учасники змагань від малого до великого одержали не лише чудовий заряд бадьорості і здоров’я, а й гарну нагоду ознайомитись з історією Чернігова, помилуватись його краєвидами та природою.

За інформацією Центру ТОВРДМ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Луцьк: відбулася нарада з ...

КОМЕНТАРІ