Житомирська область: рятували будинок усім селом

Житомирська область: рятували будинок усім селом

27.02.13 12:54 0 1076
25 лютого о 14:50 за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому будинку у селі Потіївка Радомишльського району, що розташований за 25 кілометрів від райцентру. На місце події негайно було направлено чергове відділення 16 державної пожежно-рятувальної частини міста Радомишль. Прибувши за вказаною адресою, вогнеборці відразу провели розвідку та з’ясували, що займання сталося від безпосередньої близькості дерев’яних конструкцій перекриття оселі до димоходу. На момент прибуття рятувальників із пожежею боролися двоє сусідів, які оперативно проклали від колодязя через дорогу рукав водяного насосу та вчасно зуміли зупинити розповсюдження вогню.

Вогонь встиг знищити кілька квадратних метрів перекриття, але завдяки злагодженим діям селян та рятувальників від вогню була збережена цілісність оселі. На момент загоряння господарки оселі вдома не було, вона знаходиться на стаціонарному лікуванні у центральній міській лікарні.

На даний час остаточний висновок по причині пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття співатиме ...
Наступна новина: Михайло Вишиванюк: ...

КОМЕНТАРІ