В Івано-Франківську міські обранці невдоволені роботою дільничних інспекторів, а тому просять їх звітувати

В Івано-Франківську міські обранці невдоволені роботою дільничних інспекторів, а тому просять їх звітувати

28.02.13 11:04 0 1073
Депутат Івано-Франківської міської ради Ростислав Кукурудз не може додзвонитися до дільничного інспектора мікрорайону Пасічна

Про це він заявив на засіданні 34 сесії Івано-Франківської міської ради під час обговорення депутатами комплексної програми профілактики злочинності в Івано-Франківську на 2013 рік.

За словами депутата Ростислава Кукурудза (фракція «За зміни у Івано-Франківську»), він впродовж тижня намагався зателефонувати дільничному інспектору, проте за номером розміщеним на оголошеннях трубки ніхто не піднімав.

Начальник  відділу з питань діяльності правоохоронних органів міськвиконкому Богдан Маланюк відповів, що дільничні інспектори міліції мають певний графік роботи і чергувань на опорному пункті міліції. Це викликало здивування у  Ростислава Кукурудза, адже за контактним номером, що публікують на оголошеннях до дільничного можна додзвонитися лише три дні в тиждень.

Депутат Олег Капустяк (фракція ВО «Свобода») звернув увагу на патрулювання правоохоронцями дворів багатоповерхівок. Як зазначає депутат, у дворі по вулиці Коновальця 132/а впродовж дня молодь, яка навчається у сусідніх навчальних закладах, займається розпиванням алкогольних напоїв та курінням.

Присутній на сесійному засіданні підполковник Валентин Данилюк, повідомив, що вже протягом останнього місяця тут посилено патрулює спецпідрозділ «Беркут», а з початку року в даному районі складено близько 40 адміністративних протоколів.

Програмою протидії злочинності в Івано-Франківську передбачені заходи із звіту дільничних інспекторів міліції. Проте як вони будуть організовані і коли проведені начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів Богдан Маланюк відповісти не зміг. Мовляв, будуть звітувати відповідно від потреби громадськості.

Натомість підполковник Валентин Данилюк запропонував організувати звіт дільничних інспекторів міліції під час депутатських прийомів на округах. За словами правоохоронця, деякі з питань можна буде вирішувати відразу у присутності депутата і дільничного інспектора.

В результаті обговорення депутати затвердили Комплексну програму профілактики злочинності в місті на 2013 рік. Наступна > Відеогалерея Віктор Ануш...

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: у Жидачеві ...
Наступна новина: Чернівецька міська рада ...

КОМЕНТАРІ