На Івано-Франківщині у Надвірнянському районі відкрита нова група для дошкільнят у ДНЗ

На Івано-Франківщині у Надвірнянському районі відкрита нова група для дошкільнят у ДНЗ

28.02.13 12:14 0 1021
У c. Гаврилівка в дошкільному навчальному закладі «Незабудка» відкрита нова група для дітей дошкільного віку під назвою «Ромашка».

Це була радісна подія і для дітей і для дорослих, її жителі села чекали з нетерпінням, адже на дитячий садок відвідує 54 дитини. Відкриття групи дало змогу вперше прийти до дитячого садочка 25 малюкам, які деякий час чекали на влаштування до нього.Проблему з нестачею місць в дошкільному закладі вдасться наблизити до вирішення.

Привітати всіх жителів села з таким святом приїхали: народний депутат України Юрій Дерев’янко, голова райдержадміністрації Юрій Касіянчук, голова районної ради Василь Попович.

Дошкільнята привітали поважних гостей веселим співом, віршами та танцями.

Вручивши цінний подарунок, голова райдержадміністрації зазначив: «Ось справжній приклад того, хто з справді працює, адже у такий скрутний час усі гуртом змогли зробити капітальний ремонт вже існуючих груп та відкрити нові, бо ж дітей у садочок все прибуває».

Чин освячення садочку звершив священика Роман Григораш. Отець Роман опісля освячення долучився до слів привітань. На завершення усім присутнім побажав многих та благих літ і подарував садочку образ Святої Трійці.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Є. Климкович: «Надання ...
Наступна новина: Для чернівчан проведуть ...

КОМЕНТАРІ