На Івано-Франківщині навчання фахівців кадрових служб

На Івано-Франківщині навчання фахівців кадрових служб

28.02.13 13:24 0 1025
27 лютого в Івано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочався тематичний постійно діючий семінар «Організація роботи служби персоналу органу виконавчої влади» для керівників кадрових служб апаратів райдержадміністрацій і структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

Семінар організовано у співпраці з відділом кадрової роботи апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Навчання проводитимуться щоквартально протягом 2013 року і слухачі матимуть змогу поглибити свої знання з актуальних питань роботи служб персоналу та реформування державної служби. Практика постійного навчання кадровиків на базі центру стала вже традицією і дала свої позитивні результати: фахівці завжди в курсі основних тенденцій в роботі, набувають нових навичок і знань, вивчають позитивний досвід роботи своїх колег.

До проведення занять залучаються науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів м. Івано-Франківська, зокрема магістратури державної служби Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та керівники і фахівці органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Перше заняття цього року відкрили директор центру Волошинський Богдан Іванович та Онищук Світлана Василівна – начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України в Івано-Франківській області, кандидат наук з державного управління. Зі слухачами також зустрівся Мельничук Анатолій Олександрович – начальник відділу кадрової роботи апарату обласної державної адміністрації, магістр державного управління. Слухачі та викладачі мали змогу поспілкуватися, подискутувати щодо питань організації роботи служби персоналу органу виконавчої влади.

Участь у навчанні взяли 25 осіб.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дозволь собі незалежність!
Наступна новина: Медаллю “На славу ...

КОМЕНТАРІ