На Івано-Франківщині злодюжку замучила совість

На Івано-Франківщині злодюжку замучила совість

28.02.13 20:24 0 1230
26-річний мешканець Яремчанщини заробляв собі на прожиття перевезенням пасажирів на Буковель.

Так, одного зимового ранку він вештався туристичним комплексом у пошуках клієнтів. Довго не думаючи попрямував на рецепції з надією знайти там грошовитих пасажирів.

Відчинивши двері рецепції він там побачив сплячого адміністратора… і ноутбук, який перевізнику особливо впав в око. Не знайшовши клієнтів, водій вирішив компенсувати відсутність останніх «нічиїм» ноутбуком і як результат прихопив його з собою. Адміністратор, прокинувшись зрозумів, що за час його ранкового сну хтось поцупив портативний комп’ютер.

Природно, що він одразу ж повідомив про крадіжку яремчанським правоохоронцям. Міліціонери, прибувши на місце події, опитали постраждалого і дізнавшись, що у закладі працюють камери спостереження, попросили надати їх відеозаписи.

Власне камери і зафіксували факт привласнення чужого майна. Поки оперативники з’ясовували особу зловмисника, він сам з’явився у міськвідділ міліції. Вочевидь злодюжку замучила совість, тому і вирішив розкаятися у заподіяному. На разі з’ясовуються обставини кримінального правопорушення.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: УМВС України в ...
Наступна новина: За показником ефективності ...

КОМЕНТАРІ