Тернопільська ОДА - серед лідерів за відкритістю у забезпеченні доступу до публічної інформації

Тернопільська ОДА - серед лідерів за відкритістю у забезпеченні доступу до публічної інформації

28.02.13 15:05 0 1020
За даними моніторингу, проведеного фахівцями Центру Політичних Студій та Аналітики, Тернопільська обласна державна адміністрація посіла 3 позицію серед обласних державних адміністрацій у номінації «Прозорість року», з загальним балом - 4,75.

Таким чином облдержадміністрація отримала визнання експертів за прозорість та відкритість у забезпеченні доступу до публічної інформації (І місце - Сумська обласна державна адміністрація (4,97), ІІ місце - Вінницька обласна державна адміністрація (4,81)).

При формуванні річного рейтингу прозорості та відкритості органів місцевої влади та місцевого самоврядування враховувались 13 хвиль запитів, надісланих до 25 ОДА та 25 міських рад обласних центрів щомісяця протягом 2012 року.

Також Тернопільська обласна державна адміністрація посіла 2 позицію у номінації «Найкраще представлення в мережі Інтернет» за наповнення офіційного веб-сайту та зручність для користування.

Цю рейтингову позицію Тернопільська ОДА розділила із Вінницькою обласною державною адміністрацією.

Оцінка сайтів відбувалась за 10 критеріями, які відповідають положенням 15 статті Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: І. Кулинич: «У нас в ...
Наступна новина: Житомирщина: з нагоди Року ...

КОМЕНТАРІ