На Закарпатті пожежа забрала життя трьох людей

На Закарпатті пожежа забрала життя трьох людей

28.02.13 13:14 0 1221
27 лютого в селі Новоселиця Міжгірського району через пожежу загинуло троє місцевих мешканців.

Повідомлення про те, що горить приватний житловий будинок в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло о 00:28. Телефонували стурбовані сусіди, які помітили полум’я та дим, що виривалися з оселі на зовні.

На місце події відразу було направлено 2 пожежні відділення державної пожежно-рятувальної частини № 4 смт Міжгір’я. О 01:25 вогнеборці зуміли локалізувати пожежу. На час прибуття рятувальників, кімната, що стала осередком загорання, та дах будинку були вже повністю охоплені вогнем. Отож стихія не залишила жодних шансів професіоналам для порятунку людей.

Згодом, у повністю вигорілій кімнаті, бійці служби «101» виявили обгорілі тіла трьох людей: 39-річного господаря будинку та його на рік старшої співмешканки й 68-річного сусіда.

Зі слів односельчан, загиблі полюбляли заглянути в чарку. Ось і напередодні трагедії літній загиблий отримав пенсію й пішов погостювати до сусідської пари.

Серед ймовірних причин виникнення пожежі, фахівці пожежної справи називають необережність під час паління. Однак остаточну причину смерті з’ясовують правоохоронці. Також встановлюються й прямі матеріальні збитки, заподіяні стихією.

Пожежею були знищені: покриття, перекриття та частину домашнього майна.

Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: На Рівненщині модель ...
Наступна новина: Яворівський район: ...

КОМЕНТАРІ