Чернівецькі вулиці ремонтують, застосовуючи холодний асфальт

Чернівецькі вулиці ремонтують, застосовуючи холодний асфальт

28.02.13 14:37 0 1355
За дорученням секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина у місті розпочато ремонт аварійних ділянок вулиць міста. Завдяки новітнім технологіям працівники “МіськШЕП” можуть оперативно усунути пошкодження, які виникли на дорогах міста внаслідок мінливої зими. Протягом трьох днів було зроблено тимчасовий ремонт дорожнього полотна на вулицях Винниченка та Садовій.

Вологу з вибоїн прибирають з допомогою спеціальної техніки. Після цього ями засипають холодним асфальтом, який містить хімічні речовини, котрі дозволяють працювати за температури, нижчої 5 градусів тепла. 27 лютого, робота велася на перехресті вулиць Каспрука та Червоноармійської. За свідченням комунальників, застосування холодного асфальту є найефективнішим способом усунути недоліки дороги. Наразі пріоритететними є вулиці, якими курсує громадський транспорт.

Довідково:

Холодний асфальт — сучасний інноваційний дорожній матеріал, що відкриває унікальні можливості організаціям, що спеціалізуються на обслуговуванні доріг і дорожньому будівництві. Його використовують для швидкого ямкового ремонту автомагістралей, міських вулиць, дорожніх тріщин або під’їзних шляхів до будинку. Готовий до застосування склад можна засипати у вибоїни і ями, після чого для початку процесу полімеризації досить утрамбувати. Основою цього матеріалу є звичайний полімер – змінений асфальт з пластифікуючими і морозостійкими елементами.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Волинь: з початку року в ...

КОМЕНТАРІ