На Львівщині презентували “Кримінальний кодекс для дітей”

На Львівщині презентували “Кримінальний кодекс для дітей”

28.02.13 08:00 0 1120
27 лютого, у притулку для дітей Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації відбулася презентація навчального посібника  “Кримінальний кодекс для дітей” київської авторки Галини Палійчук.

Про це повідомив начальник Служби у справах дітей Володимир Лис.

Презентація відбулася за участю Благодійного фонду імені Юрія Кравченка та Центру розвитку суспільства в рамках спільної програми «Правове виховання дітей», котра покликана підвищити рівень правових знань української малечі.

У притулок також запросили вихованців дитячого будинку “Благодать”, загальноосвітньої школи-інтернату №2 м.Львова, а також представників  приймальника-розподільника для дітей.

Галина Палійчук під час презентації наголосила, що в Україні вперше зроблено спробу пояснити зовсім не дитячі речі доступною для дітей мовою. Робиться це, каже автор, з метою правового виховання неповнолітніх та попередження дитячої злочинності, беручи за основу Кримінальний  кодекс України.

Презентація пройшла у дружній і невимушеній обстановці.

Присутні жваво цікавилися змістом книги і задавали питання автору щодо посібника. В кінці зустрічі кожному з присутніх подарували екземпляр книги з  автографом Галини Палійчук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ