На Львівщині 25-річний чоловік пограбував товариша по чарці

На Львівщині 25-річний чоловік пограбував товариша по чарці

28.02.13 09:10 0 1141
Завітавши в гості до свого знайомого та розпиваючи з ним алкогольні напої, 25-річний чоловік вирішив здійснити «подвиг». Несподівано для товариша по чарці, гість побив та пограбував власника будинку.

У Старосамбірський райвідділ міліції 25 лютого звернувся 37-річний житель Старосамбірського району. Чоловік повідомив, що 21 лютого близько 20.00 години невідома особа, шляхом вибиття дверей, проникла в його будинок, де, застосувавши фізичне насилля, заволоділа радіоприймачем, магнітофоном та машинкою для стрижки волосся.

Як розповів начальник Старосамбірського райвідділу міліції Ігор Марадь, виїхавши на місце події, працівники міліції з’ясували, що того вечора у будинку потерпілого зібралися товариші. Після розпивання алкогольних напоїв, гість, 25-річний житель Старосамбірського району, пограбував власника будівлі, відібравши у нього вказані вище речі.

Інформацію про вказане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 186 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині під час ...
Наступна новина: На Тернопільщині на ...

КОМЕНТАРІ