У Львівській ОДА проведено тренування органів управління та сил цивільного захисту області

У Львівській ОДА проведено тренування органів управління та сил цивільного захисту області

28.02.13 10:02 0 999
27 лютого, під керівництвом першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Богдана Матолича проведено тренування органів управління та сил цивільного захисту Львівської області за темою: Координація діяльності органів управління та формувань територіальних ланок Львівської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту щодо виконання завдань з організації безпечного пропуску весняного льодоходу, повені та паводків.

У тренуванні взяли участь керівники органів управління та сил цивільного захисту Львівської області, обласних, районних та міських спеціалізованих служб цивільного захисту, підприємств, установ та організацій, обласні, районні і міські комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Під час тренування органи управління та сили цивільного захисту області переведені до функціонування у режимі надзвичайної ситуації з навчальною метою.

Перевірено роботу регіональної автоматизованої системи централізованого оповіщення шляхом проведення збору керівного складу органів управління та сил цивільного захисту області за сигналом «Збір-Аварія». Проведено моделювання наслідків весняного льодоходу, повені та паводків і їх впливу на функціонування водозаборів, мереж електро-, газо-, теплопостачання, дорожню інфраструктуру у всіх районах та містах обласного значення області.

Також перевірено готовність обласної, районних і міських комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, сил Головного територіального управління МНС України, медичних і соціальних служб та відомчих аварійних формувань до реагування на можливі надзвичайні ситуації внаслідок весняного льодоходу, повені та паводків.

За підсумками тренування перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Богдан Матолич відзначив впевнені дії керівників окремих служб цивільного захисту, зокрема служб енергопостачання, газопостачання та водного господарства.

О 17:50 тренування завершено. Органи управління та сили Львівської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту переведено до функціонування у режимі повсякденної діяльності.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: 12 березня ...
Наступна новина: На Львівщині у Карпатах ...

КОМЕНТАРІ