В Луцьку депутати міської ради озвучили свої запити

В Луцьку депутати міської ради озвучили свої запити

28.02.13 09:25 0 1413
Ряд депутатських запитів стосувалися роботи громадського транспорту міста. Зокрема, йшлося про те, що водії не дотримуються графіків руху, вживають нецензурну лексику, з’їжджають з маршрутів. Такі звернення озвучили Наталія Бунда, Петро Савчук, Андрій Козюра та Юрій Вега.

Артур Василевський просив розібратися із законністю встановлення літнього кафе на пр. Відродження.

Депутат міської ради Аскольд Пекарський порушив питання функціонування дорожньої інфраструктури. Він запропонував обладнати нерегульовані пішохідні переходи спеціальними маячками, аби водії могли вчасно зорієнтуватися. За його словами, така практика вже існує в інших обласних центрах України.

Крім того, Аскольд Пекарський запропонував встановити світлофор на пішохідному переході на проспекті Перемоги поблизу кінотеатра «Промінь».

З питаннями щодо включення до переліку вулиць та прибудинкових територій, які ремонтуватимуть у 2013 році, до міського голови звернулися Василь Гриб, Аскольд Пекарський та Тарас Бас.

Олександр Пиза попросив, аби йому надали копії договорів з підприємствами, які у 2012 році здійснювали ремонт вулиць міста. За його словами, нині всі автошляхи міста у ямах. Він також запропонував зобов’язати підрядників за свій кошт відремонтувати вулиці, де вони неякісно виконали роботи у минулому році.

Перто Савчук у своєму запиті звернув увагу на необхідність проведення ремонту даху та внутрішніх мереж у ЗОШ № 23. Він запропонував виділити кошти на усунення цих недоліків.

Крім того, він порушив питання подорожчання проїзду у маршрутних таксі.

Міський голова Микола Романюк запевнив, що у цьому році не буде підвищення вартості проїзду у маршрутних таксі, бо для цього нема реальних причин.

Свої запити озвучили й депутати Анатолій Бірюков, Сергій Григоренко, Андрій Осіпов, Павло Данильчук, Роман Бондарук, Андрій Калахан, Микола Яручик, Анатолій Пархом’юк, Андрій Козюра, Катерина Приступа та Роман Романюк. Їх запити стосувалися: облаштування скверу на вулицях Конякіна та Зацепи; виділення коштів для ремонту приміщення на вул. Ківерцівській, де розташована громадська організація «Янголятко», яка займається дітками, хворими на аутизм; закріплення прибудинкової території за будинком на вул. Даньшина, 52 а, з метою створення там спортивного майданчика; реконструкції будинку Пузини; виділення коштів для встановлення обмежувачів руху вантажних автомобілів на вул. Тарасова; ремонту доріг тощо.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині у вогні ...
Наступна новина: На Львівщині вихованці ...

КОМЕНТАРІ