Луцьк: депутати внесли зміни до бюджету міста

Луцьк: депутати внесли зміни до бюджету міста

28.02.13 10:35 0 1138
На розгляд депутатів міської ради вносилося питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 26.12.2012 № 36/5 «Про бюджет міста Луцька на 2013 рік». Доповідачем була начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Особливої дискусії це питання не викликало. Запитання до доповідача виникли у Сергія Сівака, Тетяни Дементьєвої та Петра Савчука. Отримавши вичерпні відповіді, депутати підтримали запропонований проект рішення.

Також начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова поінформувала депутатів «Про достроковий викуп облігацій».

Вона зауважила, що з «Ощадбанком» проведені переговори й досягнуто домовленостей про можливий достроковий викуп облігацій внутрішньої місцевої позики. Однак, для того, щоб здійснити такі дії необхідна згода депутатів міської ради. За її словами, у разі наявності вільних коштів, буде проведений викуп облігацій.

У депутатів не виникло запитань до доповідача і вони підтримали запропонований проект рішення.

Крім того, депутати обговорили й питання виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька у 2012 році. Обранці громади вирішили не заслуховувати інформацію, яку підготувала начальник управління економіки Любов Ковпак, адже вони мали можливість ознайомитися з матеріалами під час засідань постійних комісій міської ради.

Свої точки зору з цього приводу висловили Тетяна Дементьєва та Павло Данильчук.

Зокрема, Павло Данильчук зазначив, що міська рада затвердила форми звіту про виконання цільових програм. Однак, за його словами, не усі структурні підрозділи подали інформацію у повному обсязі. Як приклад, він навів департамент житлово-комунального господарства. Павло Данильчук попросив Любов Ковпак, аби інформація департаменту ЖКГ була відкоригована і висловив побажання, щоб у 2014 році депутатам подали інформацію у повному обсязі.

За словами ж Тетяни Дементьєвої, дивлячись на звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька у 2012 році, можна зробити висновки, що позитивні зрушення є. Вона наголосила, що зростає мінімальна заробітна плата, ремонтуються дороги, відкриваються додаткові групи у садочках. Проте, Тетяна Дементьєва зауважила, що незважаючи на це, ще є дуже багато проблем, над якими необхідно працювати, щоб створити комфортні умови для проживання та відпочинку лучан.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ