У Луцьку  запровадять електронну реєстрацію дітей до дошкільних навчальних закладів

У Луцьку запровадять електронну реєстрацію дітей до дошкільних навчальних закладів

28.02.13 12:20 0 1315
На сесії міської ради депутати розглянули питання про запровадження електронної реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів міста Луцька.

Депутат Анатолій Пархом’юк повідомив, що на комісії були внесені поправки й уточнення щодо процесу комплектування у ДНЗ, з урахуванням соціальної справедливості.

Начальник управління освіти Олег Гребенюк повідомив, що з цієї проблематики відбувся «круглий стіл», на якому були напрацьовані пропозиції, які враховані при підготовці проекту рішення. Зокрема, з 1 квітня по 1 травня до електронного реєстру будуть внесені усі діти, які раніше були зареєстровані у спеціальних журналах дошкільних закладів.

Відділом програмно-комп’ютерного забезпечення створюється модуль «Електронна черга до дитячого садка» для впровадження його на офіційному веб-сайті Луцької міської ради. Начальник відділу Денис Осокін вважає, що технічно запровадити нову систему реєстрації можна з 1 травня 2013 року. Сесія міської ради прийняла рішення із запропонованими змінами щодо процедури і порядку електронної реєстрації дітей.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ