В Луцьку депутати міської ради продовжать роботу завтра о 14 годині

В Луцьку депутати міської ради продовжать роботу завтра о 14 годині

28.02.13 12:55 0 1140
Під час шньої сесії міської ради розглядалося питання про затвердження проекту корегування детального плану території 40-Ж-2 мікрорайону в місті Луцьку. Доповідачем з цього питання був начальник управління містобудування та архітектури Юрій Казмірук. Він повідомив, що через хаотичну та невпорядковану забудову цього мікрорайону постала необхідність коригування детального плану території. Депутати міської ради затвердили запропонований проект рішення.

Також депутати без обговорення підтримали проекти рішень з наступних питань: «Про Порядок надання і використання коштів бюджету міста Луцька на фінансування Програми розвитку малого і середнього підприємництва у м. Луцьку на 2013-2014 роки», «Про поповнення статутного фонду житлово-комунального підприємства № 2», «Про передачу житлового будинку № 15 на вул. Кравчука у м.Луцьку на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «КРАВЧУКА 15», «Про затвердження статуту житлово-комунального підприємства № 3 у новій редакції», «Про внесення змін до рішення Луцької міської ради від 17.12.2010 № 2/12 «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин м. Луцька».

Питання про затвердження правил надання дозволу на тимчасову експлуатацію металевих гаражів у дворах багатоповерхових будинків на території міста Луцька депутати вирішили відправити на доопрацювання та розглянути на наступній сесії.

Зрештою, обранці громади не встигли розглянути усіх питань порядку денного і міський голова Микола Романюк оголосив перерву в засіданні. Продовжать роботу депутати завтра о 14 годині.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі буде створено ...
Наступна новина: Сколівський район: ...

КОМЕНТАРІ