Волинь: з початку року в області скорочено заборгованість з виплати зарплати майже на 900 тисяч гривень

Волинь: з початку року в області скорочено заборгованість з виплати зарплати майже на 900 тисяч гривень

28.02.13 14:40 0 1128
З початку року заборгованість із виплати заробітної плати скорочено майже на 900 тис грн і станом на 1 лютого вона становить 4,3 млн грн. У структурі загального боргу 2,7 млн. грн, або 63,8% - це заборгованість на економічно активних підприємствах. Про це заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв на черговому засіданні комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. «Зменшення відбулось у всіх категоріях підприємств, окрім державної форми власності. Суттєве скорочення зафіксовано на економічно активних підприємствах та підприємствах банкрутах», - підкреслив він.

Едуард Стоєв звернувся до керівників районних та міських комісій, щоб вони посилили роботу та щомісяця проводили комісії та упереджували можливі заборгованості на підприємствах: «Має бути системна робота на місцях. Ви - координатори роботи усіх служб. Маєте достовірно володіти інформацією про фінансово-господарську діяльність кожного підприємства, де можуть виникнути проблеми».

Начальник головного управління Пенсійного фонду в області Петро Філіпчук повідомив, що фінансування видатків на виплату пенсій та грошової допомоги проводиться вчасно та в повному обсязі. За січень 2013 року власні доходи склали понад 172 млн грн, що на 19 млн грн або 12,5% більше надходжень минулого року. Однак, поряд з цим, станом на 1 лютого залишається насплаченою значна сума коштів по страхових внесках та єдиного соціального внеску.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі вулиці ...
Наступна новина: І. Кулинич: «У нас в ...

КОМЕНТАРІ