Дороги, будівництво, благоустрій: підготовка до старту робіт

Дороги, будівництво, благоустрій: підготовка до старту робіт

28.02.13 16:25 0 1304
Нарадою в Горохові розпочався цикл заходів з підготовки та впровадження інфраструктурних проектів. Впродовж березня такі координаційні наради пройдуть у всіх районах та містах області. в обговоренні нагальних потреб Горохівщини взяли участь народний депутат України Катерина Ващук, керівники окремих управлінь та відомств до компетенції яких належить розвиток інфраструктури.

Олександр Башкаленко проаналізував виконання у районі основних завдань. Зокрема, на ремонт комунальних доріг тут освоєно 97% виділених асигнувань. Цього ж року на ремонт та утримання шляхів горохівчани отримають ще більшу суму - 1,418 млн. грн. Олександр Башкаленко рекомендував сільським та селищним головам сконцентрувати ці кошти в декількох сільрадах і зробити якісні ремонти доріг. «Кошти розсіються по сільських радах, а дороги залишаться поганими», - резюмував він.

Належним чином в Горохівському районі організовано й пасажирські перевезення. За минулий рік контролери виявили лише 7 порушень правил перевезення громадян. Як зазначив Олександр Башкаленко з цього року тендери на перевезення пасажирів будуть проводитися у районних державних адміністраціях, відтак, це – можливість організувати перевезення максимально до потреб місцевих мешканців.

Присутні також обговорили питання благоустрою, підготовки містобудівної документації, пожежної безпеки.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі інформація ...
Наступна новина: Є.Климкович: «Активно ...

КОМЕНТАРІ