На Львівщині затримали студентів-наркоманів

На Львівщині затримали студентів-наркоманів

01.03.13 08:18 0 1101
За минулий тиждень оперативники управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області, задокументували та внесли до Єдиного реєстру 42 факти незаконного зберігання та збуту наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів. Загальна вага вилученого дурман-зілля становить понад 650 грамів.

Так, у ході проведення профілактичних заходів, щодо недопущення розповсюдження наркоманії та правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, у Львові затримали 18-річного студента. У хлопця виявили та вилучили паперовий згорток із речовиною рослинного походження у подрібненому стані, схожу на наркотичний засіб – марихуану.

І ще одного 19-річного студента правоохоронці затримали на площі Петрушевича. У нього вилучили три паперові згортки з подрібненою речовиною зеленого кольору, вагою близько 15 грамів.

Також, у місті Новий Розділ, на території загальноосвітньої школи правоохоронці затримали студента професійного училища, який при собі мав паперовий згорток із марихуаною.

Усі вище зазначені факти зареєстровані в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Вилучені речовини скеровано на експертизу до НДЕКЦ при ГУМВС.

Окрім цього працівники Кам’янка – Бузького райвідділу міліції під час санкціонованого обшуку господарства 47-річного жителя смт. Новий Яричів, виявили та вилучили близько 400 грамів подрібненої речовини рослинного походження, схожої на наркотичний засіб – марихуану. Вилучену речовину скеровано на експертизу до НДЕКЦ при ГУМВС.

Також, у місті Червоноград працівники міліції затримали раніше засудженого місцевого мешканця. Під час огляду у чоловіка вилучили чотири медичних шприци, заповнені рідиною коричневого кольору, схожою на наркотичний засіб – опій. А у Трускавці оперативники вилучили у 23 – річного жителя Борислава паперовий згорток із порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичний засіб - субітекс, вагою близько 5 грамів.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

(За матеріалами УБНОН)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ