В Луцьку конфліктну ситуацію між підприємцями Завокзального ринку та облспоживспілкою вивчатиме тимчасова контрольна комісія

В Луцьку конфліктну ситуацію між підприємцями Завокзального ринку та облспоживспілкою вивчатиме тимчасова контрольна комісія

01.03.13 08:43 0 1285
На сесії міської ради депутати розглянули питання про утворення тимчасової контрольної комісії Луцької міської ради з питань врегулювання конфліктної ситуації, що склалася між підприємцями Завокзального ринку та Волинською обласною спілкою споживчих товариств.

Депутат Андрій Козюра розповів, що до нього звернулися підприємці Завокзального ринку і повідомили, що облспоживспілка порушу їх права та гарантії щодо вільного ведення підприємницької діяльності на Завокзальному ринку. Заявники зазначають, що керівництво облспоживспілки примушує підприємців демонтувати з торгових рядів Завокзального ринку металеві конструкції, встановлені ними близько восьми років тому з дозволу ж керівництва спілки. Натомість, як зазначають підприємці, Волинська обласна спілка споживчих товариств встановлює свої металеві конструкції менших розмірів, здаючи їх в оренду чи передаючи у власність підприємців без будь-яких правовстановлюючих документів, та створюючи при цьому додаткові торгівельні місця. Підприємці зазначають, що змушені погоджуватись на вищезазначені умови, оскільки, у разі незгоди, їм погрожують розірванням договору оренди торгових місць та не укладенням договору на новий строк.

З огляду на вищезазначене, він вважає, що між підприємцями Завокзального ринку та Волинської обласної спілки споживчих товариств виникла конфліктна ситуація, яка потребує негайного вивчення, це може зробити тимчасова контрольна комісія Луцької міської ради з питань врегулювання конфліктної ситуації, що склалася.

Депутати також прийняли рішення про програму відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами на 2013-2015 роки, а також розглянули ряд земельних питань.

Крім того, вони підтримали звернення до голови Верховної Ради, голів депутатських фракцій у Верховній Раді та народних депутатів, які не входять до складу жодної фракції, із проханням ініціювати створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яка б окремо вивчила кримінальну справу, яка стосується сім’ї Павлюченків. Це звернення підготував депутат міської ради Павло Данильчук.

На кінець сесії до міського голови звернулися депутати Андрій Калахан та Анатолій Бірюков. Вони закликали своїх колег дотримуватись депутатської етики та вчасно подавати матеріали для розгляду. Андрій Калахан закликав депутатів звітувати про свою діяльність, аби виборці були поінформовані про роботу тих, кого обирали.

Розглянувши усі питання порядку денного, обранці громади завершили роботу 38-ї сесії міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: Роботи зі створення на ...

КОМЕНТАРІ