На Рівненщині налагоджуються міжгалузеві комунікації

На Рівненщині налагоджуються міжгалузеві комунікації

01.03.13 10:36 0 982
26 лютого у Радивилівському районному центрі зайнятості відбувся семінар-навчання “Спільні дії щодо налагодження міжгалузевих комунікацій у вирішенні питання зайнятості неповнолітніх”. Семінар проводили заступник директора обласного центру зайнятості Тетяна Новорок, начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації Віктор Марчук, директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ананій Бучак. У семінарі взяли участь заступники директорів центрів зайнятості, спеціалісти служби у справах дітей, директори районних служб для сім’ї, дітей та молоді Дубенського, Демидівського, Млинівського та Радивилівського районів, заступник директора Рівненського центру професійно-технічної освіти  державної служби зайнятості Руслана Бодренко, директор Радивилівського районного центру зайнятості Ярослав Довгаль.  

Під час семінару-навчання розглянуто питання взаємодії центрів зайнятості та відповідних служб для сім’ї дітей та молоді з надання соціальних послуг неповнолітнім, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, з метою залучення їх до ефективної зайнятості з проходженням попередньої професійної підготовки. Зокрема, відпрацьовано механізм взаємообміну інформацією між центрами зайнятості та службами у справах дітей райдержадміністрацій щодо працевлаштованих неповнолітніх з метою забезпечення їхнього соціального супроводу.

Учасники семінару ознайомились з роботою Радивилівського центру зайнятості та районної служби для сім’ї, дітей та молоді.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ