На Рівненщині рятувальники опікуються безпекою протипожежного стану   культурно-видовищних закладів

На Рівненщині рятувальники опікуються безпекою протипожежного стану культурно-видовищних закладів

01.03.13 10:42 0 984
З метою попередження виникнення пожеж та загибелі людей на об’єктах з масовим перебуванням людей рятувальники Головного управління ДСНС у Рівненській області проводять комплекс профілактичних заходів, спрямованих на покращення стану пожежної безпеки в культурно-видовищних закладах, зокрема, нічних клубах, ресторанах та інших розважальних закладів.

Під час перевірок працівники Держслужби з НС в першу чергу звертають увагу на стан шляхів евакуації, електрогосподарства, автоматичних систем пожежного захисту, забезпеченість первинними засобами пожежогасіння, наявність вогнезахисної обробки будівельних конструкцій та працездатність зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання, справність систем опалення, електропобутових та газових приладів.

З метою недопущення пожеж та трагічних випадків на них з керівниками і обслуговуючим персоналом зазначених об’єктів проводяться протипожежні інструктажі, під час яких роз’яснюється порядок застосування вогнегасника, а також відпрацьовуються на практиці дії під час евакуації людей у випадку пожежі.

За результатами проведених перевірок про виявлені порушення будуть поінформовані керівники об’єктів, відповідальні відомчі організації, органи місцевого самоврядування та виконавчої влади з метою вжиття відповідних заходів реагування.

Забезпечення пожежної безпеки в культурно-видовищних закладах на території Рівненщині є одним з важливих напрямків роботи Головного управління Держслужби області і перебуває під особистим контролем керівника Служби порятунку Рівненщині полковника служби цивільного захисту Володимира Оглоблі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині ...
Наступна новина: На Рівненщині в ...

КОМЕНТАРІ