У Львові формується реєстр спортивних споруд

У Львові формується реєстр спортивних споруд

01.03.13 13:00 0 1184
З метою формування Єдиного електронного всеукраїнського реєстру спортивних споруд управління молоді, сім’ї та спорту проводить реєстр спортивних споруд м. Львова.

На виконання Наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту “Про затвердження Положення про Єдиний електронний всеукраїнський реєстр спортивних споруд” від 22 квітня 2009 року № 1319, відповідно до пункту 72 додатку до Державної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007 – 2011 роки та протоколу № 1 обласної селекторної наради щодо функціонування та використання спортивних споруд у Львівській області Львівської обласної державної адміністрації від 21 грудня 2012 року, управління молоді, сім’ї та спорту департаменту гуманітарної політики проводить реєстр спортивних споруд, які знаходяться на території м. Львова.

Для включення спортивних споруд до Єдиного електронного всеукраїнського реєстру установам, які мають споруди, необхідно підготувати наступні документи:

* заява (додаток 1) – 2 шт.

* реєстраційна картка (додаток 2) — 2 шт.

* завірена копія паспорту спортивної споруди — 2 шт.

* облікова картка – 4 шт.

* фотографія спортивної споруди — 5 шт.

Роз`яснення щодо заповнення документів зазначені у Наказі Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту “Про затвердження Положення про Єдиний електронний всеукраїнський реєстр спортивних споруд”.

Заповнені документи та фотографії необхідно подати в паперовому вигляді та на електронних носіях (СD-диск) в управління молоді, сім’ї та спорту (кабінет № 521).

Докладнішу інформацію Ви можете отримати в управлінні молоді, сім’ї та спорту за тел. 235-45-24. Контактна особа — Юрій Юрдига. Додатки

* Заява про внесення інформації до Єдиного електронного всеукраїнського реєстру спортивних споруд

* Наказ Міністерства у справах молоді, сім’ї та спорту «Про затвердження Положення про Єдиний електронний всеукраїнський реєстр спортивних споруд»

* Облікова картка

* Паспорт

* Реєстраційна картка

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ