Волинь: в області перевіряють комфорт та безпеку територій

Волинь: в області перевіряють комфорт та безпеку територій

01.03.13 14:40 0 1165
Координаційні наради, за результатами виконання окремих доручень та завдань щодо облаштування територій області, провів перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко у Нововолинську на Іваничівському районі. В обговоренні взяли участь очільники міста та району, голови комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, керівники об’єктів з масовим перебуванням людей, місцевих служб, сільські та селищні голови.

Аналізувалися питання промислової та пожежної безпеки на підприємствах, установах і організаціях, підготовка до запобігання підтоплення в населених пунктах, ремонт доріг, стан пасажирських перевезень та інше. За кожним напрямком керівники відповідних структур та відомств отримали окремі доручення з усунення виявлених недоліків.

Окрім того, під час наради місцеві фахівці різних сфер отримали вичерпні нормативно-рекомендаційні матеріали, які стосуються змін у законодавстві у сфері містобудування, галузі житлово-комунального господарства, проведення конкурсів на перевезення пасажирів.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: не спалюйте ...

КОМЕНТАРІ