На Рівненщині побільшає підприємців

На Рівненщині побільшає підприємців

01.03.13 16:01 0 1200
Одним із основних напрямів діяльності державної служби зайнятості є сприяння у започаткуванні власної справи зареєстрованими безробітними з метою забезпечення їхньої зайнятості.

У Сарненському районному центрі зайнятості нещодавно відбулось засідання комісії з питань здійснення одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації безробітними підприємницької діяльності. Комісія розглянула документи 8 бажаючих відкрити власну справу. Після закінчення навчання на курсах цільового призначення «Підприємець-початківець» майбутні підприємці почуваються більш впевненими у своїх можливостях і в тому, що зробили правильний вибір. На розгляд комісії були подані бізнес-плани різної тематики. Приміром Юрій Ц. напрямком майбутньої діяльності обрав виготовлення меблів, Руслан О. буде в майбутньому займатися розведенням риби, Тетяна Т. надаватиме послуги з обробки деревини. Усі бізнес-плани та бізнес-ідеї цікаві, сприяють реалізації плану соціально-економічного розвитку району, а також дадуть можливість у майбутньому створити додаткові робочі місця. Тому комісія вирішила одностайно рекомендувати директору центру зайнятості ухвалити рішення щодо надання безробітним одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності. До речі, торік таку допомогу в районі отримали 66 колишніх безробітних, які зареєстрували свою підприємницьку діяльність.

Усі члени комісії вірять, що енергія, цілеспрямованість, націленість на пошук нового забезпечить успіх майбутніх підприємців.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині сплата ...
Наступна новина: У Львові молодик побив ...

КОМЕНТАРІ