На Хмельниччині рятувальники тренувалися гасити пожежу у розважальному закладі

На Хмельниччині рятувальники тренувалися гасити пожежу у розважальному закладі

01.03.13 16:45 0 1012
27 лютого у Теофіполі відбулись тренувальні тактико-спеціальні навчання всіх оперативних служб взаємодії по гасінню умовної пожежі та евакуації відвідувачів в кафе-барі «Наталі».

Під час проведення практичних навчань особовий склад 36 державного пожежно-рятувального поста вдосконалив знання та вміння щодо проведення розвідки на пожежі, визначення вирішального напрямку, порядок проведення оперативного реагування разом з оперативними службами взаємодії, адміністрації та обслуговуючого персоналу розважального закладу при ліквідації пожежі.

За тактичним задумом, внаслідок короткого замикання електропроводки в кафе-барі «Наталі» на першому поверсі виникла пожежа з подальшим розповсюдженням. Площа пожежі на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу склала 50 кв. м. За повідомленням власника на момент прибуття рятувальників в кафе-барі знаходилось близько 50-ти відвідувачів та 5 осіб персоналу.

Ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу адміністрацією об’єкта проведено евакуацію людей з кафе бару та вжито заходи щодо гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння.

По завершенню евакуації, за допомогою однієї ланки газодимозахисників здійснено пошук та рятування постраждалих, а також проведено заходи по ліквідації пожежі.

Під час розбору дій особового складу по гасінню умовної пожежі проведено додаткове вивчення об’єкту з масовим перебуванням людей.

Служба цивільного захисту

у Теофіпольському районі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Медичну службу ...
Наступна новина: Народний депутат України ...

КОМЕНТАРІ