ДП «Волиньторф» працює стабільно

ДП «Волиньторф» працює стабільно

01.03.13 17:22 0 1346
ДП «Волиньторф» працює стабільно. Так голова облдержадміністрації Борис Клімчук прокоментував ситуацію навколо державного підприємства на брифінгу для журналістів, після урядової селекторної наради.

«Ніяких рейдерських дій не відбувається. Люди були збурені через невизначеності ситуації, яка виникла внаслідок неузгодженості рішень між центральними та місцевими органами виконавчої влади. Тому, за сприяння Віце-прем’єр-міністра Юрія Бойка, профільного міністра, народного депутата Ігоря Єремєєва досягнуто домовленостей про прийняття кадрового рішення після 10 березня», - наголосив Борис Клімчук.

Водночас, голова облдержадміністрації запевнив, що ДП «Волиньторф» працюватиме в звичному режимі, нарощуючи видобуток та впроваджуючи нові технології. За словами Бориса Клімчука, головне завдання влади – створення умов для повноцінної роботи такого великого і високорентабельного підприємства як «Волиньторф». «Чистий прибуток за 2012 рік становив 7,2 млн грн, податків же сплачено майже 42 млн грн, а люди отримують хорошу зарплату. А нова ціна на торфокриту від завтра складатиме вже 45 грн. Цьогоріч очікуємо ще кращих результатів», - резюмував голова облдержадміністрації.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ