На Житомирщині в одному з районних центрів за добу ліквідовано дві пожежі.

На Житомирщині в одному з районних центрів за добу ліквідовано дві пожежі.

01.03.13 17:35 0 977
27 лютого о 18:55 до диспетчера служби цивільного захисту в місті Новоград-Волинський та Новоград-Волинському районі надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому магазині районного центру. Другий поверх будівлі використовується власником, як складське та офісне приміщення. Перший – як магазин.

Чергове відділення вогнеборців, яке прибуло на місце виклику, встановило, що вогнем охоплено покрівлю та другий поверх магазину по всій площині. На підмогу було викликано друге відділення бійців-рятувальників, згодом о 19:50 додатково викликане третє відділення на резервній автоцистерні з числа піднятого по тривозі особового складу. Пожежу ліквідовано о 00:05. Загалом на гасіння пожежі було задіяно 3 одиниці спеціалізованої техніки та 12 чоловік особового складу.

Внаслідок загоряння вогнем знищено покрівлю, дерев’яне перекриття між дахом і другим поверхом, оздоблення на другому поверсі та будівельні матеріали, що там зберігались. Врятовано перший поверх магазину та майно власника, що там знаходилось. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення в електромережі.

Того ж дня о 01:25 знову надійшов виклик до служби цивільного захисту в місті Новоград-Волинський та Новоград-Волинському районі – в райцентрі виникла пожежа у житловому будинку барачного типу на 4 господаря. На ліквідацію загоряння були задіяні 8 бійців особового складу – перше та друге відділення вогнеборців. Робота рятувальників ускладнювалась тим, що будівля стара, складена із сухих дерев’яних конструкцій. В цілому будинок вдалося відстояти, вогнем знищено 90 % покрівлі та 50 % перекриття, а також речі домашнього вжитку у двох квартирах. Причина пожежі встановлюється.

У ДСНС у Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДП «Волиньторф» працює ...
Наступна новина: Івано-Франківськ прийме ...

КОМЕНТАРІ