На Львівщині триває кампанія декларування доходів громадян

На Львівщині триває кампанія декларування доходів громадян

01.03.13 18:37 0 1187
Починаючи з 1 січня 2013 року громадяни декларують доходи, отримані ними протягом 2012 року. З метою створення сприятливих умов та покращення рівня обслуговування платників податків, Державною податковою службою України створено новий сервіс, що дозволить громадянам заповнювати та направляти до податкової служби декларацію про майновий стан та доходи через мережу Інтернет.

На офіційному веб-порталі податкової служби (www.sts.gov.ua.) є спеціальний банер, у якому детально пояснюється порядок заповнення декларації та її додатків.

Звертаємо увагу на новації цьогорічної кампанії.

Якщо громадяни отримували доходи від двох або більше податкових агентів, і при цьому загальна річна сума такого доходу перевищує сто двадцять розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня звітного року, у 2012 році – 128760 грн. їм необхідно завітати до податкової інспекції за місцем реєстрації та подати декларацію про майновий стан та доходи.

Нагадуємо платникам податків, що декларацію необхідно подати до 1 травня 2013 року.

Інформацію надав сектор взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у Сихівському районі м. Львова Львівської області ДПС

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Управління комунальної ...
Наступна новина: На Рівненщині ...

КОМЕНТАРІ