Львівщина: «Моя стратегія - якнайбільшу вагу приділяти капітальному ремонту вулиць, який дозволить вирішувати проблему з дорогами глобально»

Львівщина: «Моя стратегія - якнайбільшу вагу приділяти капітальному ремонту вулиць, який дозволить вирішувати проблему з дорогами глобально»

02.03.13 09:33 0 1137
Міський голова Львова Андрій Садовий виступив з відеозверненням, в якому роз’яснив свою позицію щодо кількох актуальних питань. Зокрема, Андрій Садовий розповів про підготовку міста до «Євробаскету-2015», про стан львівських доріг та важливість передачі ЛАЗу у державну власність. Зокрема, мер переконаний, що дороги у Львові треба ремонтувати капітально, бо це дозволить вирішити проблему глобально.

— Наші дороги після зими в незадовільному стані. Перепади температур та неякісне покриття на дорогах, де капітальний ремонт не робився протягом більше 20 років, зробили нам багато неприємних ситуацій. При цьому на тих дорогах, де ми в останні роки провели капітальні роботи, ситуація, як правило, краща. Що ми будемо робити? Як тільки дозволить температурний режим, в місті розпочнуться поточні ремонти, аби ліквідувати найбільші проблеми. Я сподіваюсь, що протягом 4 тижнів ситуацію вдасться довести до прийнятного стану. Однак, моя стратегія — це як і в попередні роки якнайбільшу вагу приділяти капітальному ремонту вулиць, який дозволить вирішувати проблему з дорогами глобально. Цього року ми плануємо завершити капітальний ремонт вулиці Городоцької, закінчити вулиці Коперника та Пекарську, розпочати роботи на вулиці Стуса. Капітальні ремонти плануємо розпочати з травня. — Андрій Садовий, міський голова Львова

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині внаслідок ...
Наступна новина: «Львів’яни повинні ...

КОМЕНТАРІ