На Житомирщині команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля посіла перше місце на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту

На Житомирщині команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля посіла перше місце на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту

03.03.13 11:40 0 1214
1 березня у Черкасах завершився Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях. Цього року гостей та учасників змагань приймала Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

« завдання Чемпіонату виконані у повному обсязі. Основна задача – це підвищення боєготовності пожежних підрозділів. Адже ми прекрасно розуміємо, що пожежно-прикладний спорт – це одна з форм підготовки особового складу Державної служби з надзвичайних ситуацій України», - наголосив Олександр Тарасов.

У свою чергу ректор Академії Микола Кришталь запевнив усіх присутніх, що вищий навчальний заклад і надалі робитиме усе можливе для підготовки висококласних фахівців пожежної справи та всебічно сприятиме проведенню всіх спортивних змагань, метою яких є загартування рятувальників.

Загалом у змаганнях взяли участь близько 300 спортсменів – це 28 команд з усіх регіонів , та навчальних закладів України, а також збірна команда Республіки Болгарія.

Раді Вам повідомити, що звання чемпіона з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях у 2013 році виборола збірна команда господарів змагань – Академії пожежної безпеки (тренер Олександр Будник). Друге місце посіла збірна Київської області (тренер Петро Куцевіл). Третє – команда Волинської області (тренує збірну Юрій Сафатюк).

1 березня відбувся другий етап змагань – двоборство, це зокрема подолання 100-метрової смуги з перешкодами та підйом по штурмовій драбині. Кращим у цій вправі став Андрій Присяженко з Києва. При цьому срібло та бронзу вибороли відповідно Олександр Андрійчук з Волині (29,11 с.) та Роман Тхорук зі Львівськогодержавного університету безпеки життєдіяльності (29,37 с.).

Нагадуємо, що 28 лютого у вправі підйом по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху навчальної башти перше місце посів представник Криму Андрій Ватолін з результатом 13,37 с., друге місце – студент факультету пожежної безпеки та охорони праці Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Арсен Іпієв з результатом 13,5 с., а третє почесне місце виборов Сергій Присяженко (Львівська область), який виконав вправу за 13,74 с.

Державна служба

з надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті до школи ...

КОМЕНТАРІ