На Житомирщині за добу вогнеборцями ліквідовано дві пожежі, що сталися у приватних житлових будинках.

На Житомирщині за добу вогнеборцями ліквідовано дві пожежі, що сталися у приватних житлових будинках.

03.03.13 12:50 0 1214
1 березня о 15:06 на пункт зв’язку 16 державної пожежно-рятувальної частини міста Радомишль надійшло повідомлення про те, що у селі Рудня-Городецька Радомишльського району горить приватний житловий будинок. До місця події відразу ж був направлений бойовий розрахунок вогнеборців. По прибуттю на місце виклику встановлено, що з під стіни оселі, у тому місці де труба від котла опалення виходить назовні, йде дим.

Завдяки вмілим та злагодженим діям рятувальників пожежу було швидко локалізовано та повністю ліквідовано. Житловий будинок залишився майже неушкодженим. Причина загоряння встановлюється фахівцями. На місці події працювала 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу.

Того ж дня, о 23:19 надійшло повідомлення про пожежу в іншому житловому будинку, що розташований у селі Біла Криниця Радомишльського району. По прибуттю на місце події чергового караулу вогнеборців було встановлено, що густий білий дим виходить з під покрівлі оселі та горить перекриття на площі близько 3 м. кв.

Силами вогнеборців загоряння було швидко локалізовано та ліквідовано. Вогонь встиг знищити 3 м. кв. перекриття та близько 7 м. кв. пошкодити. Причина пожежі встановлюється фахівцями. На місці події працювала 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу.

У ДСНС у Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку концерт гурту ...
Наступна новина: На Житомирщині трамваї та ...

КОМЕНТАРІ