У Львові правоохоронці «прикрили» підпільний гральний заклад

У Львові правоохоронці «прикрили» підпільний гральний заклад

04.03.13 10:17 0 1073
Керівництво Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю міліції Львівщини приділяє значну увагу проблемі, пов'язаній із незаконним гральним бізнесом. Так, від початку року оперативники припинили діяльність п’яти нелегальних гральних закладів.

Незважаючи на немаленькі штрафи, які передбачені за порушення вимог законодавства України у сфері грального бізнесу, горе-бізнесмени все-таки продовжують здійснювати незаконну підприємницьку діяльність за допомогою «одноруких бандитів». Або спрага поживитися за рахунок людського азарту бере гору, або власники незаконних закладів сподіваються, що так і залишаться в тіні і їм вдасться уникнути покарання.

Днями на Сихові припинив своє існування зал ігрових автоматів. Оперативники ДСБЕЗу вилучили більше десятка ігрових автоматів та комп’ютерної техніки із спеціально встановленим програмним забезпеченням.

«Чікаго» - саме під такою назвою маскувався гральний заклад, розташований поблизу ринку «Шувар». Коли туди зайшли міліціонери, то по периметру побачили гральні автомати та комп’ютери, а ігромани зосереджено випробовували фортуну, дивлячись у монітори. Окрім азарту - їм пропонувались кава, чай, соки та алкогольні напої.

Незаконний гральний заклад був ретельно замаскований. Сторонніх туди не пускали, крім того підпільний зал гральних автоматів був обладнаний камерами відеоспостереження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, яке внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікується за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (заняття гральним бізнесом).

Нелегальним бізнесменам загрожує покарання у вигляді штрафу в розмірі від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 тисяч до 680 тисяч гривень) з конфіскацією грального обладнання.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

(за матеріалами УДСБЕЗ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч на Львівщині ...
Наступна новина: На Львівщині у Червонограді ...

КОМЕНТАРІ