У Чернівцях затримали

У Чернівцях затримали "домушницю"

04.03.13 11:51 0 1131
Днями у Чернівцях до чергової частини Відділу Державної служби охорони при УМВС по спецлінії «102» надійшло повідомлення, що до будинку на одній з місцевих вулиць проникла невідома особа.

На місце пригоди було направлено наряд групи затримання, який прибув за вказаною адресою через три хвилини.

Виявилося, що власник помешкання повернувся додому і виявив відчиненими вхідні двері до будинку. Злякавшись, що до нього могли внадитися злодії, чоловік не став заходити в будинок, а побіг до сусіда, який і зателефонував до міліції.

На місці події наряд блокував будинок. У ході обстеження охоронюваного об’єкту правоохоронці виявили, що зловмисник досі перебуває у приміщенні, тож йому було запропоновано вийти з будинку. Через хвилину з дверей вийшла невідома жінка, яку негайно затримали. Нею виявилася 52-річна громадянка без постійного місця проживання. Під час поверхового огляду у неї виявили та вилучили цінні речі власника вказаного будинку.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Шевченківського райвідділу УМВС, якій працівники ДСО передали затриману для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

Попередня кваліфікація злочину передбачена ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Наразі триває слідство. Сума матеріального збитку встановлюється.

Про це повідомили у ВДСО при УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ