На Івано-Франківщині навчання фахівців з соціальної роботи Надвірнянського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

На Івано-Франківщині навчання фахівців з соціальної роботи Надвірнянського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

04.03.13 12:10 0 1165
В день початку календарної весни, у залі засідань Надвірнянської райдержадміністрації, відбулось чергове навчання фахівців з соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Необхідність даної зустрічі була підтверджена активним діалогом між слухачами та запрошеними спеціалістами.

Розпочав зустріч директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тарас Рудяк. Багато питань роз'яснила начальник відділу прийому громадян щодо надання соціальних допомог і компенсацій управління праці та соціального захисту населення Надвірнянської райдержадміністрації — Гаврищук Оксана Михайлівна. Були отриманівідповіді на питання щодо пільг для багатодітних, види та особливості надання соціальних допомог. Насамкінець,пані Оксана Гаврищук, запросила всіх до тісної співпраці, як з працівниками управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації так і з фахівцями на місцях.

На конструтивну співпрацю готовий і районний центр зайнятості населення, що і підкреслив юрист даної установи - Грицюк Назарій Романович. Безперечно, що проблема працевлаштування населення гостро стоїть в нашій державі, а особливо у нашому регіоні. Проте, Назар Романович звернув увагу слухачів на позитивні інструменти, що з'являються для вирішення проблем працевлаштуванні з вступом в дію нового законодавства про працю.

Роз'яснено було і про соціальні квоти при працевлаштуванні, про особливості оформлення на облік до районного центру зайнятості, і про громадські роботи та багато іншого.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: У Чернівцях затримали ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ