Івано-Франківщина: коломийські міліціонери затримали вбивцю по «гарячих слідах»

Івано-Франківщина: коломийські міліціонери затримали вбивцю по «гарячих слідах»

04.03.13 12:28 0 1164
У м. Коломия Івано-Франківської області трапилося вбивство на побутовому ґрунті.

Першого березня близько шостої години вечора мешканець Коломиї завітав до двоюрідного брата. Двері були відчинені, чоловік запідозрив неладне. Зайшовши в будинок, в одній із кімнат він побачив жахливу картину. На підлозі у калюжі крові лежав його 46-річний брат, а біля нього – закривавлений ніж. Шокований чоловік одразу ж викликав міліцію. Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

Слідчо-оперативна група Коломийського райвідділу міліції розпочалапошук вбивці за гарячими слідами. Отримавши інформацію від випадкових свідків, міліціонери вийшли на слід 44-річного товариша вбитого. Коли до нього прийшли правоохоронці, свою вину він не заперечував. Зізнався, що разом із постраждалим вони випивали. А тоді, в ході побутової суперечки не зміг стримати себе та, ухопивши кухонний ніж, почав бити товариша ним по спині.

За словами начальника Коломийського МВ УМВС підполковника Олега Ілюка, потерпілий помер на місці від трьох колото-різаних ран. Тіло направили до моргу Коломийської ЦРЛ для подальшого судово-медичного дослідження. Вбивцю затримали. Розпочато досудове розслідування. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7-ми до 15-ти років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Львівщина: «Боргів по ...

КОМЕНТАРІ