На Львівщині дрогобицькі правоохоронці взяли участь у проведенні семінар-наради з керівництвом Дрогобицької РДА

На Львівщині дрогобицькі правоохоронці взяли участь у проведенні семінар-наради з керівництвом Дрогобицької РДА

04.03.13 13:43 0 1623
У приміщенні Дрогобицької районної державної адміністрації 27 лютого 2013 року відбулася нарада за участю працівників органів внутрішніх справ Дрогобицького міського відділу міліції.

У сесійні залі Дрогобицької РДА відбулася семінар-нарада, присвячена організації взаємодії правоохоронних органів з представниками органів місцевого самоврядування для забезпечення належного порядку на території Дрогобицького району.

Участь у заході взяли керівники апарату райдержадміністрації, керівництво Дрогобицького міського відділу міліції, голови сільських та селищних рад Дрогобицького району.

Зі вступним словом виступив керівник апарату райдержадміністрації Винницький Михайло Петрович, який акцентував увагу на шляхах покращення співпраці населення з органами місцевого самоврядування, налагодження міцної взаємодії з правоохоронними органами на території Дрогобицького району.

Про результати роботи працівників Дрогобицького міського відділу міліції станом на 2013 рік звітував полковник міліції Василь Сергійович Овчаренко.

Відтак, учасники зустрічі заслухали роботу працівників міліції громадської безпеки, відповідальність за охорону громадського порядку в Дрогобицькому районі покладена на заступника начальника відділу-начальника міліції громадської безпеки Дрогобицького міського відділу підполковника міліції Паука Михайла Дмитровича.

Дільничні інспектори міліції доповідали про стан злочинності та заходи по профілактиці правопорушень на адміністративних дільницях.

Начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Овчаренко Василь Сергійович аналізуючи стан злочинності та правопорядку в Дрогобицькому районі за минулий рік наголосив, що попередження правопорушень і злочинів є важливим аспектом у роботі правоохоронних органів.

Водночас, полковник міліції Овчаренко Василь Сергійович зупинився на детальному аналізі показників за видами скоєних злочинів та зазначив, що однією з причин скоєння великої кількості даних злочинів – неналежна профілактично-роз’яснювальна робота на місцях з особами, що повернулись з місць позбавлення волі, бо саме ними скоєно більшість означених злочинів. Керівник міського відділу міліції проаналізував діяльність працівників органів внутрішніх справ за минулий рік та визначив план роботи на 2013 рік.

Голова райдержадміністрації наголосив головам сільських, селищних рад докласти всіх зусиль, щоб покращити взаємодію та зміцнити співпрацю з правоохоронними органами.

Своєчасно виявляти та проводити виховну роботу, проводити профілактично-роз’яснювальні бесіди - ноша доволі нелегка, адже попередити правопорушення або злочин складна і відповідальна діяльність в якій повинні брати участь не лише правоохоронні органи, а й громадськість міста.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ