На Тернопільщині колишній зек намагався зарізати чоловіка

На Тернопільщині колишній зек намагався зарізати чоловіка

04.03.13 14:58 0 1152
Під гарячу руку місцевого майстра з ремонту взуття потрапив 38-річний житель села Заруддя Зборівського району. П’яна сварка ледь не обернулася трагедією.

Як розповів перший заступник начальника Зборівського райвідділу внутрішніх справ Микола Петрик, напередодні кримінального з’ясовування взаємин і підозрюваний, і потерпілий разом розпивали спиртні напої. Що стало причиною конфлікту – згадати не можуть, та й чи потрібен привід, коли кров бурлить від надмірної дози оковитої.

Зі слів потерпілого, зловмисник першим став шукати зачіпку для сварки. Ідентичну версію відстоює підозрюваний. Зрештою, мотиви не такі вже й важливі, коли є наслідки. А гаряча вдача притаманна обом чоловікам, бо і кримінальне минуле не додає їм позитивних характеристик, і систематичне вживання алкоголю теж не красить. 50-річний підозрюваний в минулому мав проблеми із законом через злочини, пов’язані з наркотиками, та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Чималі терміни ув’язнення не дали можливості зберегти родину, тож тісних взаємин не підтримував навіть з сином – розділив з ним хату і кожен мешкав, що називається, на своїй території. На прожиття, а головне – на пляшку, заробляв тим, що ремонтував сусідам взуття. Саме чоботарський ніж і став знаряддям розправи над сусідом.

Того дня чоловіки чаркували не самі. До спілки покликали ще двох жінок. Замість приділяти увагу слабшій половині, почали з’ясовувати взаємини між собою. В якусь мить старший з компанії вхопився за ніж і щосили вдарив лезом у живіт опонента. Не злякали ні бризки крові, ні больовий крик молодика – зловмисник пішов в іншу кімнату спати.

За порятунком 38-річний чоловік кинувся до помешкання сина підозрюваного. Звідти вже зателефонували до медичного закладу. Карета швидкої забрала потерпілого і на даний час його життю загрози немає. А от проблеми у кривдника тільки-но починаються. Адже попереду досудове слідство, вирок і чималий термін ізоляції. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень передбачено від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополяни стали ...
Наступна новина: Чернігівщина: Соціальний ...

КОМЕНТАРІ