Чернігівщина: Соціальний захист вразливих категорій населення

Чернігівщина: Соціальний захист вразливих категорій населення

04.03.13 15:17 0 987
28 лютого у Департаменті соціального захисту населення обласної державної адміністрації під головуванням в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Подоляка відбулося засідання Координаційної ради з розв’язання проблем, пов’язаних з наданням всебічної допомоги бездомним особам при обласній державній адміністрації.

У ході засідання було розглянуто стан забезпечення безперешкодного доступу бездомних осіб та безпритульних дітей до медичного обстеження і надання, при показаннях, безкоштовного стаціонарного лікування та невідкладної хірургічної допомоги в лікувально-профілактичних закладах області. Також йшлося про взаємодію установ виконання покарань та підрозділів управління Державної міграційної служби паспортної служби територіальних ОВС щодо забезпечення паспортами осіб, засуджених до позбавлення волі, призначення допомоги при народженні дитини жінкам, які відбувають покарання в Чернігівській ВК № 44. 

Цього ж дня відбулося засідання Координаційної ради щодо реформування сфери соціальних послуг при обласній державній адміністрації.

Учасники засідання обговорили застосування інноваційних підходів в наданні соціальних послуг територіальними центрами соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та напрацювання центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з надання соціальних послуг найуразливішим категоріям населення в територіальних громадах. 

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ