На Івано-Франківщині затримали чоловіка, який знущався над матір’ю

На Івано-Франківщині затримали чоловіка, який знущався над матір’ю

04.03.13 15:36 0 1289
Ніде не працюючий 32-річний житель одного з сіл Калуського району тривалий час лупцював матір-пенсіонерку, забирав у неї пенсію, яку пропивав.

Після чергового побиття жінка не витримала й написала заяву в міліцію. Відносно дебошира відкрили кримінальне провадження, однак він переховувався від міліції. Днями старший дільничний інспектор Андрій Пилипів отримав повідомлення про те, що розшукуваного бачили в селі. Капітан міліції виїхав туди разом із дільничним інспектором лейтенантом міліції Віталієм Кравчуком. За вказаною адресою дільничні чоловіка не застали, але вирішили навідатися до його матері.

Жінка розповіла, що син час від часу появляється, погрожує їй розправою за те, що звернулася в міліцію. Ночує то в стайні, то в стодолі, іноді на стриху. Так залякав бідолаху, що вона зачиняється в будинку. Офіцери міліції попросили в господині дозволу оглянути господарські приміщення. Зайшовши в стодолу, вони побачили її сина, який лежав на сіні. Той схопився на ноги, підняв сокиру, що лежала біля нього. Чоловік попередив, аби до нього не наближалися, й замахнувся сокирою. Лейтенант перехопив руку, вибив сокиру. Офіцери навалилися на агресивного селянина, скрутили його, викликали оперативну групу з райвідділу. Зараз із чоловіком проводяться слідчі дії.

Проти нього відкрили нове кримінальне провадження – за вчинення опору представникам правоохоронного органу при виконанні ними службових обов'язків. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Цікаво, що кілька років тому селянина вже притягували до кримінальної відповідальності за те, що обікрав… рідного брата.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові оприлюднять ...

КОМЕНТАРІ