Аграрії Львівщини планують витратити на весняно-польові роботи 550 млн грн

Аграрії Львівщини планують витратити на весняно-польові роботи 550 млн грн

04.03.13 16:32 0 1060
Делегація фахівців Львівщини у галузі сільського господарства ,  1 березня, взяла участь у  регіональній нараді з питань підготовки до проведення комплексу весняно-польових робіт у 2013  році  у м. Вінниці, під головуванням заступника міністра аграрної політики та продовольства України Олександра Сеня.

Головна увага  була приділена забезпеченню підприємств агропромислового комплексу матеріально-технічними ресурсами, у першу чергу, високоякісним насіннєвим матеріалом,засобами живлення рослин та здійсненню належного агротехнологічного  супроводу посівної.

Для того, щоб посівна розпочалася вчасно,підготовку до весняно-польових робіт розпочато ще на початку року.

Для Львівської області актуальними є питання весняного підживлення озимих культур, підготовка сільськогосподарської техніки та накопичення  паливно – мастильних матеріалів.

У 2013 році аграрії Львівщини планують витратити на весняно –польові роботи близько 550 млн. грн.

Що ж стосується використання коштів, то найбільше аграрії витратять на мінеральні добрива – близько 173,3  мільярда гривень.

Товаровиробники області забезпечені високоякісним насіннєвим матеріалом у повному обсязі. Мінеральних добрив заготовлено на 90%,засоби захисту рослин на 70 % в тому числі засоби захисту, які будуть використані в першу чергу (протруйники) на 90 %.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ