Міліція Полтавщини затримала нападників, які під дулом пістолета відібрали машину

Міліція Полтавщини затримала нападників, які під дулом пістолета відібрали машину

04.03.13 18:18 0 1201
До Кременчуцького райвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення від 54-річного чоловіка. Він заявив, що в одному із сіл району двоє невідомих молодиків, із застосуванням фізичної сили, погрожуючи пістолетом, заволоділи його автомобілем.

З’ясувалось, що чоловік працює таксистом у приватній службі таксі. Того вечора, близько 22-ої години, йому зателефонували на мобільний телефон клієнти, які попросили відвезти їх із міста Кременчук у с. Кам’яні Потоки.

Чоловік прибув за вказаною замовниками адресою і повіз молодиків за визначеним ними маршрутом. Після прибуття в село на «кінцеву зупинку», водій попросив хлопців розрахуватися за поїздку. У відповідь молодики почали погрожувати таксисту пістолетом, вигнали його із салону автомобіля та поїхали в невідомому напрямку.

У цій ситуації потерпілий не розгубився і одразу викликав на допомогу міліцію.

– Миттєво зорієнтувавшись у ситуації, слідчо-оперативна група міліції негайно приступила до роботи. Практично «по гарячих слідах» працівниками міліції було встановлено місцезнаходження викраденого автомобіля, а через деякий час і осіб, що скоїли даний злочин, – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Кременчуцького райвідділу міліції Володимир Зеленський.

Зловмисниками виявилися неповнолітні хлопці віком 16 і 17 років, мешканці одного із сіл Кременчуцького району. Пістолет, яким хлопці погрожували водієві, виявився пневматичним.

Наразі за  даним фактом проводиться подальша перевірка. Що насправді планували робити із викраденим автомобілем викрадачі, невдовзі з’ясує слідчий.

Стосовно «автолюбителів» порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років із конфіскацією майна.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція затримала ...
Наступна новина: Суд виніс вирок матері за ...

КОМЕНТАРІ