На Житомирщині тривають пошуки двох зниклих дітей. (ОНОВЛЕНО)

На Житомирщині тривають пошуки двох зниклих дітей. (ОНОВЛЕНО)

05.03.13 08:08 0 885
28 лютого о 21:00 до служби цивільного захисту в Радомишльському районі надійшло повідомлення про те, що у селі Глиниця зникло 2 хлопчики, 2008 та 2009 років народження. Пошуки, що були розпочаті у той же день міліціянтами, на жаль, виявилися безуспішними.

1 та 2 березня працівниками УМВС у кількості 95 чоловік та 5 чоловік особового складу 16 державної пожежно-рятувальної служби міста Радомишль проводили пошукові роботи вздовж річки Мика та прилеглої території села Глиниця. Проведено подвірний обхід сіл Нова Юрівка, Кичкирі, Юрівка та Брід. Водолазами Коростенської МКАРС та обласної КРС на воді обстежено акваторію річки Мика на площі близько 1 км2 у напрямку течії.

3 березня співробітниками УМВС у кількості 55 чоловік проведено подвірний обхід сіл Першотравневе, Городчин та прилеглих до них лісосмуг та ярів. Водолазами обласної КРС на воді обстежено близько 200 м акваторії річки Мика у напрямку течії.

У ході проведення пошукових робіт зниклих дітей не виявлено.

Станом на ранок 4 березня водолазами обласної КРС на воді заплановано обстеження акваторії річки Мика у місцях імовірного знаходження тіл – нижче по течії, співробітниками УМВС – продовження оперативно-розшукових заходів.

У ДСНС у Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 4 березня 2013 року у місті ...
Наступна новина: Львівщина: у прокуратурі ...

КОМЕНТАРІ