На Буковині гідрометцентр прогнозує сприятливу погоду на свято 8 Березня

На Буковині гідрометцентр прогнозує сприятливу погоду на свято 8 Березня

05.03.13 08:08 0 876
За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, на наступному тижні утримуватиметься доволі прохолодна погода з невеликими коливаннями температур і незначною кількістю опадів. Про це під час брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.

«На жіноче свято встановиться цілком сприятлива погода. Максимальні температурні показники сягатимуть +3…+8 градусів, але на більшості території утримуватиметься +1…+5 градусів. Можливі незначні опади, але, вважаю, вони не зіпсують таке велике свято», - наголосив Микола Кульбіда.

За його словами, істотне потепління очікується в Україні починаючи з 20-х чисел березня.

У найближчу ніч низькі температури затримаються в Україні. Найхолодніше буде у північних, частково центральних та західних областях. Вночі можливі температури до -12 градусів. На решті території: вночі -4…-9 градусів, вдень 0…-5 градусів. Найтепліше буде на півдні, Закарпатті та Прикарпатті, де максимальні температури сягатимуть +8…+10 градусів.

6-8 березня очікується підвищення температури – вночі до 0…-5 градусів, вдень до +3…+8 градусів. Спочатку потепління прийде у західні регіони, а згодом 7-8 березня і на решту території. На півдні можливо стовпчик термометра підніметься до +8…+13 градусів.

9-10 березня очікується хвиля похолодання з незначними коливаннями температур. 11-12 березня знову очікується невелике підвищення температури.

Державна служба

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 4 березня 2013 року у місті ...
Наступна новина: Львівщина: у прокуратурі ...

КОМЕНТАРІ