На Буковині команда України з пожежно-прикладного спорту гідно представить Україну на міжнародних змаганнях у Кореї

На Буковині команда України з пожежно-прикладного спорту гідно представить Україну на міжнародних змаганнях у Кореї

05.03.13 16:52 0 952
Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій мають достатній рівень підготовки, щоб гідно представити нашу країну на IX Чемпіонаті світу, який проходитиме з 1 по 6 жовтня в м. Чінджу, Республіка Корея. Про це 1 березня у Черкасах під час Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях повідомив заступник директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України, віце-президент Федерації пожежно-прикладного спорту України Олександр Тарасов.

«Я хочу привітати наших чемпіонів – кандидатів у збірну Україну з пожежно-прикладного спорту, яким ще предстоїть захищати честь нашої країни на XXVI Міжнародних змаганнях пам’яті пожежників – Героїв Чорнобиля у травні в Івано-Франківську та на IX Чемпіонаті світу у жовтні у Кореї. Я певен, що ви докладатиме всіх зусиль та знань для того, щоб наш гімн, гімн нашої країни прозвучав у далекій Кореї. Для цього ми працюватимемо на повну силу та виконуватимемо поставлені завдання», - наголосив Олександр Тарасов.

Він також наголосив, що на змаганнях, які пройшли у Черкасах 28 лютого – 1 березня, спортсмени виконали всі поставлені завдання у повному обсязі та продемонстрували високу майстерність.

«Наші спортивно-технічні результати вселяють надію – результати чемпіонів дуже високі і ми можемо з оптимізмом дивитися у майбутнє. Радує той факт, що у збірній з’явилися нові імена – представники Академії пожежної безпеки та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Я певен, що вони разом з досвідченими співробітниками зможуть створити колектив, який зможе виконати найважчі задачі», - відзначив заступник директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України.

Державна служба

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині сьогодні - ...

КОМЕНТАРІ