На Волині перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко з робочою поїздкою відвідав Камінь-Каширський район

На Волині перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко з робочою поїздкою відвідав Камінь-Каширський район

05.03.13 13:46 0 1028
Під головування першого заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Башкаленка на Камінь-Каширщині відбулася координаційна нарада з питань аналізу виконання окремих доручень щодо безпеки, благоустрою та розбудови інфраструктури району.

 

Йшлося, зокрема, про підготовку до весняного повноводдя. Зазначалося, що комісійно було обстежено всі населені пункти. Як запевнили керівники району, на штучних перепон, які можуть спричинити затори під час проходження водопілля не має. Однак, Олександр Башкаленко зауважив, що на території десятка сільських рад роботи з очищення меліоративних каналів не проводилися. Він рекомендував сільським головам активізувати роботу та скористатися можливістю оплачуваних громадських робіт: «Це ваші люди, ваші службові обов’язки, ваша робота. Можливість її виконувати є, потрібно іще й бажання», - резюмував він.

 

Під час наради було проаналізовано і якість пасажирських перевезень в районі. З’ясувалося, що за минулий рік було виявлено 17 порушень на маршрутах, а частина перевізників не дотримується регулярності перевезень. Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко звернув увагу, що з 2013 року конкурси на здійснення пасажирських перевезень в межах району проводитиме райдержадміністрація, відтак, рекомендував місцевій владі надалі враховувати якість послуг, які надаються перевізниками .

 

Окрім того, присутні на нараді отримали детальні консультації щодо змін законодавства у містобудівній сфері. Олександр Башкаленко висловив сподівання, що у майбутньому це дозволить уникнути порушень нормативно-правових актів. Упродовж минулого року суб’єктів містобудування, які працюють на території Камінь-Каширського району, було оштрафовано 44 рази.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ